Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten over wijsheid youtube. Citaten en wijze woorden uit de islam vriendelijkheid is. Citaten en wijze woorden uit de islam maak zelf het. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten en wijze woorden uit de islam doe niet wat je. Citaten en wijze woorden uit de islam qoran verandert. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten en wijze woorden uit de islam allah is met ons. Citaten islam pictures photos and images for facebook.

Citaten en wijze woorden uit de islam prijs jezelf gelukkig. Citaten de mooiste uitspraken van bekende en minder. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten en wijze woorden uit de islam muziek koran. Citaten en wijze woorden uit de islam wat is geduld. Gesproken spreuken en citaten van filosofen andere. Citaten islam pictures photos and images for facebook. Citaten islam pictures photos and images for facebook.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee´┐Żn van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.