Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Beste ideeën over begrafenis gedichten op pinterest. Beste ideeën over licht citaten op pinterest geven. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Pin by rafi ahamed on jalaludeenrumi sayings pinterest. Beste ideeën over licht citaten op pinterest geven. El rumi bahagia maia dan dhani datang ke wisuda mulan. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Antwoord elke rumi stock afbeelding bestaande. Osho wisdom pinterest gezegden woorden en boeddha. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Pin van life coach healer op rumi einstein pinterest. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Rum quotes on pinterest pirate drunk.

Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Imam al ghazali — s gambar dan yang lainnya di wordpress. Everything we see has roots in unseen spiritual. Zelfvertrouwen is geloven dat je een kracht bezit sterker. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel. Rumi quotes sayings that could change your life. Images about dating profiles on pinterest. Beste ideeën over rumi citaten op pinterest ziel.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.