Spijt tekstjes t gedichten spreuken en citaten. Mooie spreuken pinterest. Spijt tekstjes t gedichten spreuken en citaten. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Leugens mooie teksten pinterest eerlijkheid citaten. Spijt tekstjes t gedichten spreuken en citaten. Spijt tekstjes t gedichten spreuken en citaten. Spijt tekstjes t gedichten spreuken en citaten. Spijt tekstjes t gedichten spreuken en citaten. Beste ideeën over grappige citaten werk op. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Spijt tekstjes t gedichten spreuken en citaten. Spijt tekstjes t gedichten spreuken en citaten. Via poweracademy geef niet op gerda duin pinterest. Spijt tekstjes t gedichten spreuken en citaten.

Spijt tekstjes t gedichten spreuken en citaten. Citaten en wijze woorden uit de islam geduld woede spijt. Spijt tekstjes t gedichten spreuken en citaten. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Mooie teksten over het leven. Spijt tekstjes t gedichten spreuken en citaten. Spijt de filmeditie carry slee. Spijt tekstjes t gedichten spreuken en citaten. Spijt tekstjes t gedichten spreuken en citaten. Spijt tekstjes t gedichten spreuken en citaten. Best nederlandse spreuken en wijsheden images on. Het een krijg je spijt en ander doe niemand aan. Pin van conny scholte op pinterest spreuken. Beste ideeën over slechte mensen citaten op pinterest. Spijt tekstjes t gedichten spreuken en citaten.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)