Negeer nooit een persoon die om jou geeft van. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Eten mmmm quotes rumag pinterest teksten en. Citaten over de lente door william shakespeare stock. Citaten over loslaten. Spreuken leven quotes of the day. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Citaten over bomen beverboomzorg. Désire krijgt er uiteindelijk spijt van dat hij voor zo n. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Ruud heeft geen spijt van incoherente en wanhopige appjes. Beste ideeën over pijn citaten op pinterest. Best images about sef quotes on pinterest cowboys.

Citaten en wijze woorden uit de islam maart. Mosselen zeggen niets gedichten in beeld. Pin van marcella oost op mooi gedichten en teksten. De reeks van liefde wenst citaten over witte achtergrond. Beste ideeën over slechte mensen citaten op pinterest. May sterrenbaby. Het spijt me boomerang community. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Beste citaten over muziek op pinterest musica. Vertrouwen in jezelf en het leven https facebook. Afbeeldingsresultaat voor pesten quotes gedichten en. Citaten over wijsheid youtube. Citaten over bomen beverboomzorg. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.