Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Meer dan herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Jalien cozy living oktober. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Meer dan herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Winter citaten pot van. Loesje v d posters on twitter quot herfst willen alle. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Herfst het waait regent en rijmt nergens op loesje. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst op pinterest.

Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste afbeeldingen over teksten seizoenen natuur op. Ik ben de herfst gedichten gezegden en citaten. Meer dan citaat achtergronden op pinterest tekst. Herfst gedachte loesjes pinterest teksten. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste grappige verjaardag citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Foto meer herfstfoto s. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.