Afbeeldingsresultaat voor citaten over de herfst. Grappige uitspraken over de herfst. Meer dan herfst citaten op pinterest. Meer dan herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Herfst het stoerste blaadje valt pas in maart van de boom. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Images about spreuken on pinterest texts tes and. Best images about loesje en familie on pinterest. Als je in het bos de stilte om heen kan voelen. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest giving. Waarom ik zoveel zin heb in de herfst kelly caresse. Winter citaten pot van. Herfst quotes pinterest zoeken en google.

Beste ideeën over winter citaten op pinterest disney. Singular object s oktober en levensmotto. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Citaten mijn gedichten. Foto meer herfstfoto s. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Herfst autumn fall pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest giving.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.