Eten mmmm quotes rumag pinterest teksten en. Beste grappige citaten over vrouwen op pinterest. Beste afbeeldingen van alle ja duh quotes. Best food quotes images on pinterest voedsel citaten. Afbeeldingsresultaat voor grappige citaten over ouder. Beste ideeën over grappige boek citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige chocolade citaten op. Loesje verjaardag spreuken pinterest. De leukste quotes over eten froot. Quote een gebalanceerd dieet is koekje in beide handen. Beste ideeën over grappige dieet citaten op pinterest. Beste ideeën over gezond eten citaten op pinterest. Beste grappige zus citaten op pinterest zussen. Spreuk eten is een noodzaak maar bewust. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest.

Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Spreuk je kunt wel drie ballen tegelijk opgooien maar ze. Grappige citaten en gezegdes over het weer… om de. Grappige citaten over grappen. Dit wens ik je voor het nieuwe jaar teksten. Leuke spreuk voor op een regenachtige dag citaten. Beste ideeën over grappige chocolade citaten op. Beste ideeën over grappige citaten werk op. Meer dan grappige citaten over stress op pinterest. Beste ideeën over grappig moeder teksten op pinterest. Wijsheid liefde en vriendschap kom je niet op de beurs. Facebook interactie is een eitje met deze tips. Quotes over onze favoriete zoetigheid chocolade. Best images about afvallen met wijsheden en humor on.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.