Reflectie spreuken quotes onderwijs pinterest. Loesje bij mij in de straat heten we allemaal buren. Afbeeldingsresultaat voor jaar getrouwd spreuken. Loesje daffy rkempo. Afscheid ⋆ korte teksten. Echte vriendschap quotes pinterest. Zodra je de essentie van stilte ontdekt begrijp. Vrouwenhumor spreuken humor pinterest grappige. Cito toetsen loesje en onderwijs citaten school. Beste ideeën over ouder worden citaten alleen op. Spreek je hoera in na de hiep loesje. Leeftijd omdenken quotes pinterest spreuken. Koester de kleine en grote momenten het leven is te. Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.