Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Beste afbeeldingen over kerst citaten en kerstmis. Beste ideeën over grappige kerst plaatjes op pinterest. Beste ideeën over licht citaten op pinterest. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest. Meer dan ideeën over kerst afbeeldingen op pinterest. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Kerstmis subway art gemaakt door going dutch on decor. Bol latijnse citaten en gezegden g j m bartelink. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Spreuken voor kerstgedichten met citaten en gezegden. Knutselen voor volwassenen een lichtpuntje zijn door.

Zalige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar nooijen. Rumag on twitter quot oscar…. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Spirituele kerst citaten uit de handreiking voor. Spreuk vriendschap vrienden zijn als sterren hét. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Citaat soms is niets zeggen het beste antwoord hét. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.