Primitivisme gemaakt door picasso kenmerken. Maggie laubser was een zuid afrikaanse. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en. Karel appel cobra appels kunst en moderne. Fascinerende typografie kunst met de hand geschreven. Salvador dalí woman s portrait dali. Gijs frieling avondlog. Mooie schetsen of tekeningen in stappen. Beste ideeën over spaanse humor op pinterest. Qoutes top inspirational art. Authenticiteit ook wat je niet ziet is dik in orde. Beste ideeën over woonkamer kunstwerk op pinterest. “prayer in the mosque detail by jean léon gérôme. Beste ideeën over jongens tegen meisjes op pinterest.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.