Beste ideeën over grappige strand citaten op pinterest. Beste afbeeldingen over gedichten die je raken op pinterest. Lezers van stavast notker wolf. Tussen verleden en toekomst ligt één punt dat werkelijk. Soms duurt het langer om onze droom te verwezenlijken maar. Over toekomst joanika advaita vedanta non dualiteit. Beste ideeën over papa citaten op pinterest. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Unesco scholen. Citaten en wijze woorden uit de islam augustus. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest zand. Beste afbeeldingen van spreuken gedichten afrikaans. Wijsheid l loe teksten pinterest.

Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Toekomst treffende citaten van puriteinen boekhandel en. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Spreuk soms kan het beter zijn om die persoon waar je. Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom. Beste citaten uit het verleden op pinterest. Liefde funny leuke teksten spreuken quotes foto. Als de wind van verandering waait bouwen sommige mensen. Citaten over aforismen citeert de grote. Beste ideeën over sterke moeder citaten op pinterest.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.