Citaten over huwelijk aforismen citeert de grote. Citaten van osho over het huwelijk. Franse citaten over de liefde frankrijk. Grappige quotes comic smile mode huwelijk mannen premium t shirt. Huwelijk citaten kaarten zazzle.be. Alle illusies te ontnemen citaten 927 citaten pot van citaten. We besloten op forever citaten voor paren quotes on etsy. 60 bae citaten voor facebook en instagram geekmarkt.com. Love citaat word overlay vector liefde huwelijk zin foto etsy. Bijbelteksten huwelijk en bruiloft ⚤ dagelijksebroodkruimels. Spreuken in moeilijke tijden hét zingevingsplatform met wijsheden. Citaten over huwelijk aforismen citeert de grote. Aliexpress.com: koop perfecte huwelijk belettering muurstickers love. Citaten & wijsheden duizenden quotes en citaten. Trouw en treffende citaten over het huwelijk youtube.

Huwelijk. Iets nieuws grappige teksten huwelijk @gbx79 agneswamu. Een toost uitbrengen: 100 geweldige wedding toost quotes. Spreuken in moeilijke tijden hét zingevingsplatform met wijsheden. Bol.com hoe hoort het eigenlijk op mijn trouwdag? kelly snel. Een gestrand huwelijk citaten 10305 citaten pagina 2 pot van. Trouwkaart maken. de mooiste trouwkaarten! trouwkaart.nl. Grappige teksten huwelijk quotes of the day motivational hd wallpapers. Grappig huwelijk canvas schilderij citaat art prints poster leuke. Huwelijk citaten en wijsheden citaten.net. Niet alleen een recept voor een goed huwelijk..ook voor een goede. Een gestrand huwelijk citaten 10305 citaten pagina 2 pot van. Huwelijk. De leukste quotes over eten froot.nl. Bijbelteksten huwelijk en bruiloft ⚤ dagelijksebroodkruimels.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.