Bijbelteksten huwelijk en bruiloft ⚤ dagelijksebroodkruimels. Solitude citaten over het huwelijk. Wenskaart ` de zee van geluk ikke. Citaten voor een huwelijk grappige bruiloft teksten bw. Grappige teksten huwelijk quotes of the day. Broer en zus teksten pinterest zussen. Beste ideeën over citaten huwelijk op pinterest boom. Grappige teksten huwelijk quotes of the day. Tekstje voor huwelijk wedding ideas quote trouwkaart. Gastenboek davidenjudith. Liefleven spreuken over vriendschap amor. Citaten voor een huwelijk grappige bruiloft teksten bw. Cam mooie spreuken pinterest citaten en. Citaten over het huwelijk gratis boeken downloaden in. Spreuken gedichten en moppen over het huwelijk wedding.

Jaar getrouwd spreuken quotes of the day. Citaten voor een huwelijk grappige bruiloft teksten bw. Hadden we wel moeten trouwen hoe je relatie van een. Hadden we wel moeten trouwen hoe je relatie van een. Pin van merel mathijsen op citaten ️ liefde. Grappige bruiloft teksten bw belbin. Mijn man grappig humor vrouw huwelijk dutch. Maak van mijn hart jouw huis samen is dan altijd thuis. Liefde is citaten love words quotes en. Citaten voor een huwelijk grappige bruiloft teksten bw. Jip geniet van vandaag het leven gewoon. Solitude citaten over het huwelijk. Citaten over trouwen gewoon jip iphone screensaver. Jaar getrouwd spreuken quotes of the day. Mijn zus tekst pinterest gedichten teksten en zussen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.