Stilte citaten pagina pot van. Spreuken en citaten over politiek duurzaamheid. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Karl popper citaten aforismen citeert de grote. Loesje school spreuken pinterest zoeken google en. Jacques brel citaten aforismen citeert de grote. Inspirerende spreuk over elkaar helpen citaat van. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Bol inspirerende business citaten merkloos. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste ideeën over vriendschap gezegden op pinterest. Dertien onsterfelijke citaten historianet. De meest waarheidsgetrouwe citaten eunmask. De weg vooruit is politiek democratisering daad bij.

Citaten over de politiek van politieke leiders. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Dertien onsterfelijke citaten historianet. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Loesje politiek principes en zingeving pinterest. Citaten over de politiek van politieke leiders. Beste afbeeldingen van α т ℛ Ї ฿Ü † abortus spijt. Van vijand tot vriend rutte en samsom in citaten. Citaten over de politiek van politieke leiders. Ouderen zorg mooie tekst van loesje en andere.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]