Beste ideeën over politieke quotes op pinterest jfk. Moved permanently. Dat politici zakken voor dé rekentoets is te gek. Aardig rumag quotes pinterest citaten spreuken en. Beste afbeeldingen van daily inspiration inspirerende. Bol inspirerende business citaten merkloos. Beste ideeën over democratie citaten op pinterest. Dertien onsterfelijke citaten historianet. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Aartdekker politiek vandaag citaten vrijdag dus mark. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Citaten over de politiek van politieke leiders. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Jacques brel citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over politiek op pinterest schrijvers.

Spreuken en citaten over politiek duurzaamheid. Beste afbeeldingen van quotes sentences for my. Citaten over de politiek van politieke leiders. Beste ideeën over werk citaten op pinterest. Ouderen zorg mooie tekst van loesje en andere. Beste afbeeldingen van lieve leuke grappige teksten. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Loesje politiek principes en zingeving pinterest. Citaten over de politiek van politieke leiders. De meest waarheidsgetrouwe citaten eunmask.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: