Beste ideeën over wijze woorden op pinterest. Beste citaten uit liedjes op pinterest. Beste afbeeldingen van citaten die ik leuk vind. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Citaten uit de syllabus van cursus ‘mysteriën god. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. “ik verwijder zwart van is met positieve citaten uit de. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Citaten over loslaten. Beste ideeën over lieve teksten op pinterest relatie.

Beste ideeën over citaten uit het verleden op. Gustav meyrink citaten uit zijn romans spirituele teksten. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam schouder om op. Broer en zus teksten pinterest zussen. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Beste ideeën over terugkomen citaten op pinterest. Beste ideeën over wijze woorden op pinterest. Wij beheersen niet de wereld opvallendste citaten. Boekwinkeltjes. Georges van acker mannen kunnen uit liefde voor een vrouw. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over gedichten op pinterest. De kunst van het weten is wat te negeren hét.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]