Zoek nooit naar beter teksten pinterest. Beste ideeën over citaten sterkte op pinterest. Beste ideeën over herdenken vader op pinterest. Sterkte bij ziekte gedichten quotes en citaten poems. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Chronisch ernstig ziek en studeren kan dat fontys. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Bevattingsvermogen verkrijgen door nieuwsgierigheid en leren. Beste ideeën over moeilijke tijden citaten op. Beste ideeën over positief blijven op pinterest. Zwijgen over ziekte hillary desastreus de nieuwe realist. Vragen die me het meest gesteld worden over lyme. Oordelen over ziekte paragnost eddie consulenten. Beste ideeën over begrafenis gedichten op pinterest. Beste ideeën over communicatie citaten op pinterest.

Beste ideeën over pijn citaten op pinterest. Citaten over chronisch ziek zijn hét zingevingsplatform. En ga anders voor een dag in mijn schoenen staan. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Samen tegen kanker jabbertje pinterest teksten. Kaart met gedicht ik droom jou ansichtkaart. Quote de levenskunst bij het hebben van een chronische. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Leven met sjogren view topic tegeltjes wijsheid. Images about teksten on pinterest tears in.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)