Niet schelden citaten pinterest gedichten. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. En ga anders voor een dag in mijn schoenen staan. Beste afbeeldingen over spreuken met waarheid. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Leef je eigen leven teksten voor mijn kinderen dutch. Chronisch ziek teksten cvs pinterest. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Beste ideeën over glimlach alleen op pinterest. Beste ideeën over positief blijven op pinterest. Op het einde komt altijd goed en als niet. Spreuk vriendschap vrienden zijn als sterren hét. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben.

Beste ideeën over bruiloft gedichten op pinterest. Kwetsbaarheid durven tonen maakt je tot een sterker. Konden alle sterren ja soms een vallende ster en. Images about teksten on pinterest tears in. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Samen tegen kanker jabbertje pinterest teksten. Beste ideeën over moeilijke tijden citaten op. Quote de levenskunst bij het hebben van een chronische. Vragen die me het meest gesteld worden over lyme. Beste ideeën over kerstwensen op pinterest kerst.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)