Spreuk vriendschap vrienden zijn als sterren. Latijnse woorden spreuken uitspraken citaten en. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Sef quotes mooie teksten pinterest spreuken. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Citaat de wonden die onzichtbaar zijn doen het meest pijn. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar…. Het geheim van gelukkig zijn gods wil pinterest. Inzicht mindfulness als je de moed vindt dwars door. Leven met sjogren view topic tegeltjes wijsheid. Spreuk niemand zei dat het makkelijk was. Spreuken teksten citaten en gedichten bij overlijden. Mooie spreuken pinterest.

Beste afbeeldingen over spreuken en citaten op. Mooie spreuken en citaten muismatten zazzle. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Leven met sjogren view topic tegeltjes wijsheid. Foto gedichten in beeld. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Reminder probeer door obstakels heen te breken zoals bomen. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Beste ideeën over moeilijke tijden citaten op. Beste afbeeldingen over spreuken met waarheid. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Uitspraak sommige mensen lijken altijd boos en continue. Chronisch ziek zijn vraagt om optimisme ms. Spirituele spreuken boeddha wijsheden en boeddhistische. Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.