Einstein geniale citaten over het leven historianet. Die besten albert einstein zitate ideen auf pinterest. Schattige ideeën over huwelijks humor op pinterest. Albert einstein uitvinder relativiteitstheorie. De wereld gaat aan journalisten ten onder klean. Citaten van albert einstein. De burcht sion nieuws wetenschap september. Business intelligence ict van hoogweide. Uitspraken quotes en citaten van albert einstein. Flag of turkey facebook covers cover abyss. Evolutie en natuurkunde. Quotes kenniscentrum verrijkend onderwijs. Faktoider albert einstein citeras. Solitude citaten van albert einstein. Favoriete quotes en citaten none of the above gtaforum.

Beste afbeeldingen van zziep quotes. Citaten girlscene forum. How to get your ex back backed up by psychology studies. Jeff s power point presentation albert einstein citaten. Citation albert einstein prix nobel de physique. Albert einstein quotes citaten. Solitude. Solitude citaten van albert einstein. Topic citaten pagina ffi nederlandstalig. De beste citaten quotes spreuken uitspraken.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.